MILOVANOVIĆEVOJ SREBRO I NA TREĆEM KOLU KUPA SRBIJE

I na trećem  kolu Kupa Srbije naša Jasmina Milovanović osvojila je srebrnu medalju sport pištoljem. Milovanovićeva je u kvalifikacijama bila treća sa 566 krugova. Sa ukupno 20 bodova iz dva kola kupa plasirala se i na finalno takmičenje koje će biti održano sledećeg vikenda u Novom Sadu.

Jasmina Milovanović, najbolja smederevska strelkinja i reprezentativka Srbije, osvojila je i drugu srebrnu medalju sport pištoljem na trećem kolu Kupa Srbije malokalibarskim oružjem, koje je proteklog vikenda održano u Novom Sadu. U finalu je imala 23 hita (pogodak 10,2 i veći) kao i Aleksandra Ristović, iz Streljačkog kluba „Zvezdara“. Nakon dramatične završnice u raspucavanju Ristovićeva je imala hit više od naše strelkinje i osvojila je zlatnu medalju. Bronzana medalja pripala je Brankici Zarić, iz SK „Novi Sad 1790″ sa 14 hitova. U kvalifikacijama Milovanovićeva je bila treća sa 566 (281 precizna, 284 brza paljba) krugom, Ristovićeva druga sa 566 krugova, a prva Jovana Todorović iz SK „Novi Beograd Ušće“ sa 567 krugova. 
Sa ukupno 20 bodova iz dva kola kupa Jasmina Milovanović se plasirala i na finalno takmičenje koje će biti održano sledećeg vikenda na malokalibarskom strelištu u Novom Sadu.

Ostavi odgovor

E-mail adresa neće biti prikazana.